LipBLED eu

Trenutno se nahajate tukaj: Akcije in obvestila

lipbled - SEJEM DOM / VSE ZA DOM

E-mail natisni PDF

VSE ZA DOM V LIP BLED-u

Podjetje LIP BLED je eden redkih slovenskih proizvajalcev in ponudnikov masivnih lesenih izdelkov, ki nudi celotno in celostno storitev, torej pestro paleto lesenih izdelkov, ki jih potrebujemo v domu za udobno bivanje.  

PRAKTIČNO VSE NA ENEM MESTU

S prodajnim programom lipbled lahko skoraj v celoti opremimo vsak dom, od masivnega pohištva za različne sobe (spalnice, dnevne, otroške, mladinske, predsobe …), notranjih in vhodnih vrat, do lesenih oken in balkonskih vrat, parketov, laminatov in drugih tekstilnih talnih oblog, celo svetil, kljuk in posteljnih vložkov ter ležišč.

Na Ljubljanskem pohištvenem sejmu je podjetje LIP BLED v preteklosti že prejelo Zlato Plaketo revije Naš Dom za pohištvo domačega proizvajalca, s katerim je mogoče najlepše in najbolj funkcionalno v celoti ali delno opremiti stanovanje.

Ustvarite si lasten ambient z dušo!

Obiščite nas v vaši najbližnji poslovalnici ali prodajnem salonu, kjer vam bodo z veseljem pomagali naši strokovni in prijazni sodelavci! 

*popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za izdelke vključene v druge oz. posebne akcije podjetja lipbled v Sloveniji

** v navedenih popustih je že vključen 5% popust za 100% gotovinsko predplačilo ob naročilu izdelkov

Joomlart