LipBLED eu

Trenutno se nahajate tukaj: Prva stran

Kaj odlikuje okna lipbled

E-mail natisni PDF

Les: Izdelana so iz slojasto lepljenega lesa:smreka/jelka, meranti, macesen ali hrast, debeline 68mm.

Površinska obdelava lesa: Leseni deli okna so zaščiteni z naravnimi premaznimi sistemi, z izborom barv po RAL barvni karti. Vsi robovi na oknih so rahlo zaokroženi in omogočajo kakovostnejši nanos zaščitnega sredstva, manjšo nevarnost poškodb in hkrati dajejo oknu lepši izgled.

Steklo: Okna so opremljena s serijsko vgrajenim toplotno izolativnim steklom 4-16-4, Ug=1.1W/m2K, Rw=32dB (energetsko varčna okna). Z vgradnjo specialnih stekel določene karakteristike oknu še izboljšamo.

Okovje: Serijsko je vgrajeno okovje Roto Centro 101, E5,ki omogoča enoročno odpiranje po vertikalni in horizontalni osi. Za boljšo varnost vam priporočamo vgradnjo varnostnega okovja I., II. ali III. stopnje varnosti. Pri oknih z nadsvetlobo vam lahko vgradimo priročno okovje za odpiranje nadsvetlobe.

Tesnilo: Za tesnjenje pripir med krilom in okvirjem vgrajujemo tesnila iz kakovostnih EPDM materialov, v rjavi ali beli barvi, ki se tesno prilegajo na krilo in okvir. So trajno elastični, odporni na temperaturne razlike in neobčutljivi na akrilne premaze. Z vgradnjo dodatnega tesnila izboljšamo zvočno izolativnost.

Odkapni profil: Vgrajeni odkapni profil na spodnjem delu okenskega okvira ščiti najbolj izpostavljene dele okna pred vremenskimi vplivi. Predlagamo vgradnjo odkapnega profila tudi na spodnjem delu okenskega krila, ki bo prav tako zaščitil najbolj izpostavljeni del krila pred neugodnimi vremenskimi vplivi.

Joomlart