LipBLED eu

 

        

         Vhodna vrata

        PANORAMA 3D

 

Masivno pohištvo

 

      

       Notranja vrata

Vinil-talne obloge

 

         Kljuke HOPPE

Trenutno se nahajate tukaj: Prva stran

Sejem AMBIENT Ljubljana - do 17% ugodnejši nakupi

če rečeš lipbled, mi rečeš vrata,

če rečeš masivno pohištvo me spomniš na lipbled

Vabimo vas, da se sami prepričate in nas obiščete na sejmu AMBIENT v Ljubljani od 8. do 13. novembra 2011, kjer si boste lahko ogledali naše novosti s področja notranjih vrat, pohištva, parketov in laminatov, ki skupaj tvorijo DUŠO vsakega doma!

V poslovalnicah lipbled pa vam bomo ob nakupu izdelkov vključno do 22. novembra 2011 na izbrane izdelke ob nakupu nudili še dodaten popust.

Več ...

ODPRODAJA RAZSTAVNIH EXSPONATOV

Stalna skrb podjetja lipbled je tudi prenavljanje salonov in tokrat bo na vrsti prodajni salon v Slovenj Gradcu in bomo omogočili odkup razstavnih eksponatov po izjemnih cenah z do 50% popusta.

Več podatkov o ponudbi dobite na : 040/168-716 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Več ...

HIŠNI SEJEM lipbled 08.10-22.10 2011

Vabimo vas, da se sami prepričate in nas obiščete v poslovalnicah lipbled, kjer samo za vas prirejamo HIŠNI SEJEM z ugodnimi ugodnosti ob nakupu izdelkov za ves dom, ki skupaj tvorijo DUŠO vsakega prostora!

Ustvarite si lasten ambient z dušo!

Več ...

AKCIJA SEJEM MOS 5% do 12% popusta

AKCIJA SEJEM MOS 5% do 12% popusta

Vabimo vas, da se sami prepričate in nas obiščete na sejmu MOS (Mednarodni obrtniški sejem) v Celju med 7. in 14. septembrom 2011, ali pa v naših poslovalnicah do 21.9., izkoristite ugodnosti in se seznanite z novostmi, ki smo jih pripravili za vas za jesen 2011.

V vseh letih smo bili usmerjeni v vrhunsko kakovost masivnega pohištva, notranjih in vhodnih vrat ter opažnih plošč za gradbeništvo. V zadnjih letih pa smo pri razvoju izdelkov veliko pozornost posvetili zdravju in ugodnemu počutju bivanja, zato lipbled odlikuje:

  • uporaba različnih vrst masivnega lesa, okolju in zdravju prijazna površinska obdelava – naravni laki, olja in voski, krtačenje lesa za rustikalen videz, toniranje z naravnimi barvami
  • posebni detajli – prijazne, zaobljene linije, hrbtišča omar in vezane plošče, ločeno lakiranje vrat omar, kar preprečuje nastajanje razpok, varnostno steklo pri kombiniranih elementih
  • prilagodljivost prostoru – različne dimenzije, poljubni sestavi ali samostojni posamezni kosi izdelkov
  • kombinacija modernih oblik s tradicionalno domačnostjo ob nezmanjšani funkcionalnosti inenostavno vzdrževanje.

Ustvarite si lasten ambient z dušo!

Več ...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Joomlart